top of page

TERESA LLI

FB_IMG_1612785409451.JPG

Inicia els estudis musicals als 7 anys i finalitza amb les més altes qualificacions el 2007 al Real Conservatori Superior de Música de Madrid sota la direcció d'Ángel García Jermann. Ha rebut classes magistrals de músics tan reputats com Marçal Cervera, Asier Polo, Arancha López (Mètode Suzuki), Pedro Corostola (rebent una menció d'honor al Concurs de Música Espanyola de Santiago de Compostela), Alban Gerhart, Jens Peter Maintz, Christophe Coin, Amid Pelet, Pavel Gomziakov, Dragos Balan, Suzana Stefanovich y Miguel Jiménez, entre altres.

Membre de nombroses agrupacions de música de cambra, guardonada el 2003 amb el 1er premi del Concurs Hazen, que la durà a actuar a l'Auditori Nacional així com a diversos auditoris d'Espanya. Amb el Trio Shinzo van ser seleccionats pel I Cicle de concerts del Real Conservatori Superior de Música de Madrid. Amb ells ha gravat per “Radio Nacional de España- Radio Clásica”, han estat seleccionats el 2007, 2008 i 2010 per la Junta de Castella y Lleó al programa “Jóvenes en Concierto”, per la AIE a “Clásicos en Ruta 2009-2010” i per Juventuts Musicals.

Ha estat guardonada a diversos concursos: finalista al IX Concurs de Música de Cambra de Vinaròs i al “Concurso Permanente Juventudes Musicales” 2007, 3er premi al Concurs Internacional de San Sebastián, Premi EMCY, Menció d'honor al Concurs de Música de Cambra d'Albox (Almeria), 2on premi (a més del guardó a la millor interpretació de música espanyola) al Concurs Internacional de Joves Intèrprets de Villafranca de los Barros 2008 (Badajoz), 1er premi al Concurs de violoncel “Arquillos” 2008 (Jaén), i premi a la millor instrumentista de corda al Concurs Internacional de Música de Sitges 2009.

Ha estat convidada pel cicle “Jóvenes Virtuosos de España” actuant arreu de l'Estat Espanyol. Amplia la seva formació obtenint el títol d'Anàlisi i Interpretació Musical per l'Universitat d'Oviedo amb el professor Alexander Osokin. Durant el 2008 i 2009, assisteix a classes de música de cambra al Conservatori de Roterdam i seguidament ingressa a l'Acadèmia d'Estudis Orquestrals de la Fundació Barenboim-Said, sota la tutela d'Elena Cheah.

Ha col.laborat amb algunes de les orquestres més importants de l'Estat: “Orquesta Sinfónica de Madrid”, “Orquesta Sinfónica del Principado de Asturias”, “Orquesta de Radio Televisión Española”, “Orquesta Nacional de España”, “Orquesta de la Comunidad de Madrid”. A més, ha estat assistent de solista de l' “Orquesta de Córdoba” i principal de cellos de l' “Orquestra Do Norte” actuant com a solista en vàries ocasions a sales com el Coliseu de Porto. Actualment és la cellista principal de la Banda Simfònica Municipal de Madrid.

bottom of page