top of page

JORGE MENGOTTI​

Nascut a Madrid l’any 1984, comença els seus estudis musicals als 6 anys al Conservatori Professional de Música d’Amaniel amb la professora Carmen Manzano, on obté el títol de grau mitjà.
Posteriorment rep classes de la pianista russa Nino Kereselidze durant dos anys a l’escola de música Katarina Gurska. Paral.lelament compagina els estudis de piano amb l’aprenentatge de violí amb la professora Luda Mesropian durant 8 anys.
Obté el títol superior de piano al Conservatori Superior de Música de Salamanca, sota la cátedra d’Eduardo Ponce amb màximes qualificacions.
Ha rebut classes magistrals de pianistes de renom com Josep Maria Colom, Ramon Coll, Ludovica Mosca, David Westfall, Frank Wibaut, Ana Guijarro, Elena Orobio, Guillermo González, Ralph Natkemper, Sophia Hase, Kalle Randallu, Elza Kolodin, Klara Wurtz, Sebastián Colombo, Alan Weiss…
Galardonat en diversos concursos, obté el tercer premi en el VIII Certàmen Nacional de piano de la Ciutat de Veguellina de Òrbigo (LLeó) i el segon premi en el Concurs internacional de Musica de Cambra “Ciutat de Vinarós” amb el grup “Quinteto Fugatto”.
El 2009 inicia un màster de tècnica pianistíca al Conservatori d’Utrecht amb el prestigiós pianista Paolo Giacometti.
A part de la seva formació musical, obté la Llicenciatura d´Història de l’Art a la Universitat Complutense de Madrid.
bottom of page