top of page

CARLES PUIG

Neix a Tossa de Mar el 1981, on inicia els estudis musicals a l'edat de 6 anys rebent classes de violí i de piano amb la professora Dolors Brufau. Segueix la seva formació al conservatori de Girona, on cursa el grau mig de violí amb Maria Victòria Fernández. Allà descobreix el mòn de l'orquestra sota la batuta de Lluís Caballeria.
Més endavant es trasllada al Conservatori del Liceu de Barcelona, on cursarà el grau superior, un postgrau i el títol superior de música de cambra sota el els consells del Mestre Gonçal Comellas.
Posteriorment s’instal.la a Utrecht (Hol.landa) per cursar un Bachelor i un màster amb Chris Duindam i Kees Hulsmann.
Ha rebut classes magistrals de Philip Naegele, Boris Belkin, Joyce Tan, Lis Perry, Anna Baget, Isabel Vilà, i de música de cambra a càrrec dels membres del Quartet Casals, Utrecht string quartet, Corrado Bolsi, Indira Koch, Alan Weiss, Trio di Parma, Storioni Trio....  En el camp del violí barroc segueix rebent consells de la violinista Antoinette Lohmann i actua en diferents ensembles holandesos.
 
Ha estat membre de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya, "Joven Orquestra Nacional de España", Orquestra de cambra de Rotterdam i ha col.laborat també amb altres formacions, entre elles  l’Orquestra de Cadaqués, Giorquestra, Camera Musicae, Orquestra de la Comunitat de Madrid...
Desde l'any 2011 és membre fundador del Trio Rodin.
bottom of page