top of page

CARLES PUIG

Nascut a Tossa de Mar, inicia els seus estudis musicals a l'edat de 6 anys, rebent classes de violí i de piano per part de la professora Dolors Brufau. Segueix la seva formació al Conservatori de Girona on obté, sota el mestratge de Maria Victòria Fernández, el títol de professor de Violí. Allà, per altra banda, descobreix el mòn de l'orquestra sota la batuta i la inspiració de Lluís Cavalleria.

 

Més endavant es trasllada al Conservatori del Liceu de Barcelona per cursar estudis superiors de violí i un postgrau de perfeccionament sota els consells del mestre Gonçal Comellas, així com el Títol de Professor Superior de Música de Cambra amb Guerassim Voronkov i Corrado Bolsi.

Posteriorment s’instal.larà a Utrecht (Hol.landa) on obté un Bachelor i un Màster amb honors amb els mestres Chris Duindam i Kees Hulsmann. Seguirà la seva formació al Reial Conservatori de La Haia sota la mirada del Trio Osiris i a l'Acadèmia Internacional de Música de Cambra del Trio di Trieste a Duino (Itàlia).

Ha rebut classes magistrals de mestres com Philip Naegele, Boris Belkin, Joyce Tan, Lis Perry, Anna Baget, Isabel Vilà, el Quartet Casals, Utrecht String Quartet, Corrado Bolsi, Indira Koch, Alan Weiss, Storioni Trio, Cibrán Sierra (Cuarteto Quiroga), Kennedy Moretti.... En el camp del violí barroc rep consells de la violinista Antoinette Lohmann i actua en diferents ensembles holandesos.

 

Ha estat membre de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya, "Joven Orquestra Nacional de España", Orquestra de Cambra de Rotterdam i ha col.laborat també amb altres formacions, entre elles l’Orquestra de Cadaqués, Nordpool Orkest, Orquestra de la Comunitat de Madrid, Orquestra del Vallès. Actualment és cap de segons violins de la Franz Schubert Filharmonia i és convidat regularment com a concertino de la GIO Symphonia, actuant durant el 2022-24 com a solista per diversos auditoris de Catalunya a algunes de les principals sales de Catalunya (Palau de la Música, Auditori de Girona, Espai Ter de Torroella, Teatre Principal de Sabadell, Ateneu de Banyoles...).

Desde l'any 2011 és membre fundador del Trio Rodin.

bottom of page