top of page

ESTHER GARCÍA

Neix a Madrid el 1988, on comença els seus estudis de violoncel als 7 anys amb el professor Fanica Sandu. Posteriorment ingressa al Conservatori Professional de Música Joaquín Turina rebent lliçons de Jose Miguel Gómez.
Als 16 anys entra al Conservatori Superior de Música de Madrid obtinguent el primer lloc en la prova ordinària. Obté el Títol Superior de cello als quatre anys amb el professor Iagoba Fanlo.

​L'any 2009 es trasllada a Holanda per ampliar els seus estudis cursant un Màster de Música de cambra al Conservatori Superior d'Utrecht amb la professora Timora Rosler i Martijn Vink.
Ha rebut classes magistrals de cellistes com Stefan Poppov, Christofer Coin, Jens Peter Maintz, Marius Diaz, Asier Polo, Michael Dmochovsky, Paulo Gaio, Dimitri Ferchman i Steven Isserlis.

​Durant els últims anys ha format part d'orquestres com a la JOCMA (Jove Orquestra de la Comunitat de Madrid), la JONDE (Jove Orquestra Nacional d' Espanya), la OJI (Orquestra Jove Iberoamericana), Orkestakademie d'Anvers i l'orquestra sinfònica Verum, tocant sota la batuta de directors com A. Ros Marbà, Pablo González, Miguel Romea, Yuri Nasuskin, Lütz Kholer, Christian Zcharias i Gustavo Dudamel.
 
Toca amb un cello de Hendrik Woldring construit el 2006 a Groningen.
bottom of page